Για εμάς

Ασφάλεια, Άνεση και Άριστες Υπηρεσίες με την Hydra Transfers

Ιδιωτική μεταφορά με V.I.P. minibus της Mercedes

Η εταιρεία μας "Hydra Transfers" ασχολείται με την ιδιωτική μεταφορά επισκεπτών στο νησί της Ύδρας, στα γειτονικά νησιά του Πόρου και των Σπετσών, στην περιοχή της Ερμιονίδας και σε άλλες κοντινές περιοχές.

Η μεταφορά γίνεται όλο το 24ωρο από το αεροδρόμιο των Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας ή του Λαυρίου, από σιδηροδρομικούς σταθμούς ή από ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά.

Θα σας περιμένουμε με συνέπεια στο ραντεβού μας, στην αίθουσα αφίξεων του Αεροδρομίου Αθηνών ή σε οποιδήποτε άλλο σημείο ορίσετε εσείς, για να μεταφέρουμε εσάς και τις αποσκευές σας, στο V.I.P. minibus της Mercedes.

Η μεταφορά σας γίνεται με V.I.P minibus της Mercedes, γρήγορα και με ασφάλεια, άριστη εξυπηρέτηση, σε άνετους και πολυτελείς χώρους, με ανατομικά ξεκούραστα καθίσματα και τις καλύτερες υπηρεσίες, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Για τη μεταφορά σας θα φροντίσουν, οι έμπειροι επαγγελματίες οδηγοί μας, ευγενικοί, συνεργάσιμοι και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Κάνοντας κράτηση με την "Hydra Transfers", κανονίζετε εκ των προτέρων και χωρίς άγχος, την επιλογή του μεταφορικού μέσου και τον τρόπο του ταξιδιού σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, με σκοπό να διατηρήσετε τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία μας.

Hydra Transfers

Αν θέλετε πληροφορίες για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο ή να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας, τότε:

Α. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο: (+30) 6976594753

B. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@hydratransfers.gr

Ασφάλεια, Άνεση, Πολυτέλεια και Άριστες Υπηρεσίες

Κάνετε κράτηση κάθε στιγμή σε όλο το 24ωρο, από το αεροδρόμιο της Αθήνας στην Ύδρα ή στα γειτονικά νησιά του Πόρου και των Σπέτσών, με την Hydra Transfers, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές