Μεταφορά και ξενάγηση στα Αξιοθέατα της Βυζαντινής πόλης του Μυστρά και της Σπάρτης

Ασφάλεια, Άνεση και Άριστες Υπηρεσίες με την Hydra Transfers

Ιδιωτική μεταφορά με V.I.P. minibus της Mercedes

Οπου και αν βρίσκεστε μπορούμε να διοργανώσουμε για εσάς και την οικογενειά σας ή τους φίλους σας, μία ημερήσια εκδρομή, στην οποία θα γνωρίσετε τα Αξιοθέατα της Βυζαντινής πόλης του Μυστρά και της Σπάρτης, με το V.I.P. minibus της Mercedes.


Μεταφορά στα αξιοθέατα της Βυζαντινής πόλης του Μυστρά και της Σπάρτης

Η Σπάρτη βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ευρώτα σε μία περιοχή με μοναδική φυσική ομορφιά, σ' ένα ιδανικό τοπίο για περιήγηση και αναζήτηση. Η πεδιάδα που απλώνεται γύρω της είναι καταπράσινη από ελιές, πορτοκαλιές, λεμονιές, μουριές και άλλα δέντρα.

Η σημερινή Σπάρτη είναι χτισμένη στις ανατολικές υπώρειες του Ταΰγετου, νότια από το κέντρο της αρχαίας ομώνυμης πόλης, κοντά στη δεξιά όχθη του ποταμού Ευρώτα και σε υψόμετρο 210 μ.

Στα νοτιοδυτικά, υψώνεται ο Ταΰγετος με τις πανύψηλες κορυφές και την άγρια ομορφιά του, ενώ στα ανατολικά της πόλης βρίσκεται η οροσειρά του Πάρνωνα, κατάφυτη από έλατα και άλλα δέντρα.

Στη Σπάρτη, από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα ειναι η Ακρόπολή της, στην οποία σώζονται επτά βυζαντινές Εκκλησίες και βυζαντινά έργα τέχνης που μπορείτε να δείτε.

Στη συνέχεια, από την Σπάρτη πηγαίνουμε στο Μυστρά, περνώντας κατά τη διαδρομή μέσα από ελιές, κυπαρίσσια, μουριές, λεμονιές και πορτοκαλιές και θαυμάζοντας από απόσταση τον Ταΰγετο.

Το κάστρο του Μυστρά βρίσκεται σε ένα απότομο κωνοειδές ύψωμα, το ύψωμα "Μυζηθρά" που δεσπόζει, με τα τα απότομα φρούριά του χτισμένα στο βουνό του Ταΰγετου και ελέγχει την εύφορη κοιλάδα του Ευρώτα, έξι χιλιόμετρα δυτικά της Σπάρτης.

Το 1989 με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Unesco, ο Μυστράς εγγράφεται ως πολιτιστικό αγαθό στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Επίσης θα δείτε τη Μητρόπολη του Μυστρά, τον Αγίο Δημήτριο, την Ιερά Μονή της Παντάνασσας, το Βροντόχιο (τόπο όπου ο νεοπλατωνικός φιλόσοφος Πλήθων ή Γεώργιος Γεμιστός δίδασκε), τους Αγίους Θεοδώρους, την Παναγία Οδηγήτρια, την Θεοτόκο την Περίβλεπτο και την Αγία Σοφία του Μυστρά (το Καθολικό της Μονής).

Κατά τη διάρκεια όλης της περιήγησης θα δείτε:

1. Το μεσσαιωνικό κάστρο “Ωραιόκαστρο”

2. Τον ιστορικό τάφο του Λεωνίδα

3. Το αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης

4. Τα ερείπια της αρχαίας Σπάρτης

5. Το ναό της Χαλκιοίκου Αθηνάς

Θα ολοκληρώσουμε την εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία μεταφέροντάς σας πίσω στον χώρο από τον οποίο σας παραλάβαμε, το πρωϊ της ίδιας ημέρας.

Μυστράς
Μυστράς
Μυστράς

Hydra Transfers

Αν θέλετε πληροφορίες για την μεταφορά σας από το αεροδρόμιο ή να κάνετε κράτηση για το ταξίδι σας, τότε:

Α. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω τηλέφωνο: (+30) 6976594753

B. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@hydratransfers.gr

Ασφάλεια, Άνεση, Πολυτέλεια και Άριστες Υπηρεσίες

Κάνετε κράτηση κάθε στιγμή σε όλο το 24ωρο, από το αεροδρόμιο της Αθήνας στην Ύδρα ή στα γειτονικά νησιά του Πόρου και των Σπέτσών, με την Hydra Transfers, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές